Su böreği gerçekten çok lezzetli bir Türk mutfağı klasiği. Özellikle içindeki peynir ve kıyma gibi malzemelerle zenginleştirildiğinde, harika bir protein kaynağı olduğunu öğrenmek beni oldukça mutlu etti. Ancak, kalori ve yağ içeriğine de dikkat etmek gerektiği konusunda bir uyarı var. Bunu göz önünde bulundurarak su böreğini dengeli bir şekilde tüketmek bence akıllıca bir yaklaşım. Vegan alternatifler de oldukça ilginç, tofu ve sebzelerle yapılan versiyonları denemek isterim. Siz bu alternatiflerden hangisini denediniz?
Su böreği gerçekten çok lezzetli bir Türk mutfağı klasiği. Özellikle içindeki peynir ve kıyma gibi malzemelerle zenginleştirildiğinde, harika bir protein kaynağı olduğunu öğrenmek beni oldukça mutlu etti. Ancak, kalori ve yağ içeriğine de dikkat etmek gerektiği konusunda bir uyarı var. Bunu göz önünde bulundurarak su böreğini dengeli bir şekilde tüketmek bence akıllıca bir yaklaşım. Vegan alternatifler de oldukça ilginç, tofu ve sebzelerle yapılan versiyonları denemek isterim. Siz bu alternatiflerden hangisini denediniz?
Cevap yaz