Evde protein yapımında hangi malzemeleri kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Yumurta ve süt ürünleri dışında bitkisel kaynaklar da eklemem gerektiğini düşünüyorum ama hangi baklagilleri tercih etmeliyim? Ayrıca, protein karışımını lezzetli hale getirmek için hangi baharatları kullanmalıyım? Farklı malzemeleri bir araya getirerek nasıl daha besleyici bir sonuç elde edebilirim?
Evde protein yapımında hangi malzemeleri kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Yumurta ve süt ürünleri dışında bitkisel kaynaklar da eklemem gerektiğini düşünüyorum ama hangi baklagilleri tercih etmeliyim? Ayrıca, protein karışımını lezzetli hale getirmek için hangi baharatları kullanmalıyım? Farklı malzemeleri bir araya getirerek nasıl daha besleyici bir sonuç elde edebilirim?
Cevap yaz