Pilavın protein içeriği ile ilgili makaleyi okuduktan sonra şunu merak ettim: Beyaz pirinç gibi daha işlenmiş türlerin protein içeriği neden bu kadar düşük? Ayrıca, pilavın yanında tüketeceğimiz baklagiller ya da et ürünleri ile protein alımını artırmanın bu kadar etkili olduğunu öğrenmek ilginç. Peki, bu tür kombinasyonlar günlük beslenme düzenimize ne ölçüde katkı sağlıyor? Pilavı daha besleyici hale getirmek için başka neler deneyebiliriz?
Pilavın protein içeriği ile ilgili makaleyi okuduktan sonra şunu merak ettim: Beyaz pirinç gibi daha işlenmiş türlerin protein içeriği neden bu kadar düşük? Ayrıca, pilavın yanında tüketeceğimiz baklagiller ya da et ürünleri ile protein alımını artırmanın bu kadar etkili olduğunu öğrenmek ilginç. Peki, bu tür kombinasyonlar günlük beslenme düzenimize ne ölçüde katkı sağlıyor? Pilavı daha besleyici hale getirmek için başka neler deneyebiliriz?
Cevap yaz