Levrek, gerçekten sağlıklı bir protein kaynağı olarak dikkatimi çekiyor. 100 gramında 20-22 gram protein bulundurması, onu diyetimde tercih etmem için önemli bir neden. Ayrıca, omega-3 yağ asitleri ve vitamin D açısından zengin olması da kalp sağlığım ve bağışıklık sistemim için büyük fayda sağlıyor. Levreği buharda pişirme veya ızgara yapma yöntemleriyle hazırlamak, besin değerlerini korumak açısından oldukça mantıklı görünüyor. Sizce levrek tüketimi ile sağlığımız üzerindeki olumlu etkiler arasında bir bağlantı var mı?
Levrek, gerçekten sağlıklı bir protein kaynağı olarak dikkatimi çekiyor. 100 gramında 20-22 gram protein bulundurması, onu diyetimde tercih etmem için önemli bir neden. Ayrıca, omega-3 yağ asitleri ve vitamin D açısından zengin olması da kalp sağlığım ve bağışıklık sistemim için büyük fayda sağlıyor. Levreği buharda pişirme veya ızgara yapma yöntemleriyle hazırlamak, besin değerlerini korumak açısından oldukça mantıklı görünüyor. Sizce levrek tüketimi ile sağlığımız üzerindeki olumlu etkiler arasında bir bağlantı var mı?
Cevap yaz